Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μαζί στην αποφοίτηση του κούκλου γιου τους, Άρη

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2020

Ο Άρης Αργυρόπουλος, είναι το δεύτερο από τα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο μικρός τους γιος, λοιπόν, έπαψε να είναι και τόσο μικρός. Ο Άρης Αργυρόπουλος, αποφοίτησε από το Κολέγιο Ψυχικού πριν από λίγες ημέρες και είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο. Από την αποφοίτησή του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υπερήφανοι γονείς του.

Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος, βρέθηκαν στην αποφοίτηση του Άρη και μοιράστηκαν τα σχετικά στιγμιότυπα υπερηφάνειας από την περίσταση. Ο γοητευτικός γιος τους, πόζαρε ανάμεσά τους, και εκείνοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αποφοίτησε και το “μικρό” μου. Καλή πρόοδο Άρη. Σε αγαπώ», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στον λογαριασμό της στο Instagram. «Αποφοίτηση. Ο Αρούλης, ο καλύτερος μαθητής. Σε αγαπώ» έγραψε και ο πατέρας του, Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο ίδιος πρόσθεσε ένα emoji που κλαίει από τα γέλια δίπλα στη δήλωσή του για τις σχολικές επιδόσεις του γιου του.

https://www.instagram.com/p/CCbnPDwAmAJ/?igshid=1bgnblbkrholl

https://www.instagram.com/p/CCbqem5prmG/?igshid=95t1umjr6odn

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε μια ακόμα φωτογραφία της από την τελετή αποφοίτησης. Μια φωτογραφία ειλικρινή και συναισθηματική. «Όταν ξέρεις ότι καλά τα έχεις κάνει μέχρι τώρα», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου. Και μάλλον αυτή είναι η πιο σημαντική διαπίστωση για έναν γονιό.

https://www.instagram.com/p/CCcE1VcAJN1/?igshid=9a25gimcouqj

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram