
Η Μαργαρίτα Νικολάου διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα τα οποία μπορείς να βρεις αλλά και να παραγγείλεις στη σελίδα της Margarita’s Land.

Βασισμένη στις τάσεις της μόδας και με πολλή φινέτσα έχει δημιουργήσει προϊόντα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στην καθεμία από εσάς. Σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια αλλά και βρεφικές παραμάνες σε υπέροχα σχέδια.

Η αγάπη της για αυτό που κάνει υπόσχεται συνεχώς νέες ιδέες και πρωτότυπες δημιουργίες. Με σχέδια που προσδίδουν την απόλυτη κομψότητα σας δίνει την επιλογή να διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Όσο για τις βρεφικές παραμάνες τα σχέδια τους, οι λεπτομέρειες τους και η προσεγμένη δουλειά, θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Κάντε τα πιο ωραία δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Για όλες τις παραγγελίες σας στείλτε μήνυμα στη σελίδα της ή επικοινωνήστε στο : 6948362267

Facebook page:d Margarita’s Land