Ο Manolo Blahnik βάζει για πρώτη φορά εκπτώσεις στα παπούτσια του

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουλίου, 2020

Τα πιο iconic παπούτσια του πλανήτη είναι σε έκπτωση. Κι αυτό είναι είδηση γιατί ο Manolo Blahnik δεν έχει βάλει ξανά online εκπτώσεις στις δημιουργίες του.

Φαίνεται πως η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις ζωές όλων μας με διάφορους τρόπους. Κι ενώ η βιομηχανία της μόδας προσπαθεί να βρει νέους τρόπους να έρθει πιο κοντά στους καταναλωτές και να παρουσιάσει τα νέα projects, αυτή τη φορά μία ακόμα έκπληξη έρχεται από τον τομέα των αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Manolo Blahnik βάζει για πρώτη φορά online εκπτώσεις στο επίσημο website του. Οπότε, αν ήθελες να επενδύσεις σε ένα κομμάτι σχεδιαστή (η αλήθεια είναι πως είναι μία κίνηση που αποτελεί επένδυση για χρόνια) ήρθε η στιγμή σου. Μάλιστα κάποια από τα σχέδιά του έχουν έκπτωση 50%.

Ο Manolo Blahnik είναι ένας από τους αγαπημένους σχεδιαστές παπουτσιών και όχι άδικα. Οι μοναδικές του δημιουργίες έχουν φορεθεί από τις πιο stylish διάσημες. Και αποτελούσε τον σχεδιαστή που επέλεγε ξανά και ξανά η Carrie Bradshaw στο Sex & The City. Θυμάσαι αυτές τις φανταστικές μπλε γόβες με τις οποίες της έκανε πρόταση γάμου ο Mr Big; Έχουν την υπογραφή του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram