Μαγιό : Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην επιλογή τους.

Δημοσιεύθηκε 19 Μαΐου, 2024

Το καλοκαίρι πληριάζει και οι πρώτες διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν και κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας βρίσκει να αναζητάμε το τέλειο σχέδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες κάνουν λάθη στην επιλογή του μαγιό, με αποτέλεσμα να μην νιώθουν άνετα.

Παρακάτω λοιπόν σας δείχνουμε τι πρέπει να προσέξετε για να βγείτε έτοιμες στην παραλία με τα εντυπωσιακά μαγιό σας

Δεν δοκιμάζετε νέα στιλ

Σίγουρα, αγαπάτε τις κλασικές γραμμές, τριγωνάκι και τα brazilian. Φέτος, όμως οι τάσεις περιλαμβάνουν τόσα πολλά, διαφορετικά και πρωτότυπα σχέδια -μαγιό με έναν ώμο, σφηκοφωλιά, πλεκτά είναι όλα υπέροχα και θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένες.

Δεν κάνετε ανανέωση

Τα μαγιό με την πάροδο του χρόνο χαλαρώνουν και απλώνονται. Ίσως είναι καιρός λοιπόν να το αντικαταστήσετε και να καλωσορίσετε ένα νέο.

Τα bikini tops δεν προσφέρουν σωστή υποστήριξη

Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος έχουν ανάγκη για περισσότερη υποστήριξη στο πάνω μέρος του μαγιό. Στην αγορά θα βρείτε πολλές κομψές επιλογές σε πληθώρα σχεδίων.

Υποτιμάτε τα ολόσωμα

Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν και είναι ακόμα πιο κομψά και από τα μπικίνι. Θηλυκά, ρετρό, πολλές φορές ακραία sexy, μονόχρωμα και διαχρονικά ή με prints, σίγουρα θα βρείτε κάποιο να σας ταιριάζει.

Αγοράζετε μαγιό σε one size σετ

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουμε το ίδιο μέγεθος πάνω και κάτω. Η λύση, φυσικά, είναι να συνδυάζετε διαφορετικά μεγέθη αλλά και χρώμα, κάνοντας mix & match.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram