Η λύση για την εστίαση στην παραλία της Χαλκίδας.

Δημοσιεύθηκε 7 Μαΐου, 2020

Καθώς διανύουμε μια περίοδο που τα δεδομένα της καθημερινότητας μας έχουν αλλάξει εντελώς ήρθε η ώρα, μάλλον, να σκεφτούμε λύσεις και ιδέες ευνοϊκές προς εμάς.

Ο τομέας της εστίασης, ένας τομέας -αν όχι περισσότερο από όλους τους άλλους- τότε σίγουρα αρκετά πολύ, έχει πληγεί σε βαθμό που να μην ξέρουν οι επιχειρηματίες πως να φερθούν και οι πελάτες πως να λειτουργήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους νέους νόμους και κανόνες οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια των καταστημάτων πρέπει να είναι συγκεκριμένες με αποτέλεσμα να είναι λιγότερα και συνεπώς και λιγότεροι οι πελάτες.


Η Χαλκίδα, ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ευνοϊκών πόλεων που θα μπορούςε να αξιοποιήσει την παραλία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τι μπορεί να γίνει, λοιπόν, για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα; Μπορεί, κάθε κατάστημα να βγάλει στην απέναντι πλευρά, την πλευρά της παραλίας τη δυνατή ποσότητα τραπεζιών που χρειάζεται ώστε οι πελάτες να καταφέρνουν να εξυπηρετούνται τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και τις αποστάσεις ασφαλείας.


Σίγουρα η θέα της θάλασσας και ο καλός, πλέον, καιρός είναι σύμμαχος αυτής της ιδέας και αλλά της δυνατότητας να υλοποιηθεί.

Πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι η ομαλή λειτουργία όλων των επιχειρήσεων προς όφελος τόσο του καταστηματάρχη όσο και των πελατών. Είμαστε όλοι στο πλευρό των καταστηματαρχών και προσδοκάμε το καλύτερο για την πόλη μας.

Εξάλλου, σύμφωνα και με τις προθέσεις της κυβέρνησης, η εστίαση πρέπει να ανακτήσει τη δυναμική που είχε πριν, δηλαδή να καλύψει τα τ.μ. και να έχει πάλι τους πελάτες που είχε.

Γιατί, λοιπόν, να μη γίνει η αρχή από κάτι τέτοιο; Η ιδέα μπορεί να αποβεί κερδοφόρα και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Το κοινό καλό, η στήριξη και η συμπαράσταση στους επιχειρηματίες της πόλης πρέπει να είναι η βασική επιδίωξη όλων μας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram