Ο Λάκης Λαζόπουλος έκλεισε την ιστοσελίδα altsantiri.gr

Δημοσιεύθηκε 1 Απριλίου, 2021

Μετά από έξι χρόνια λειτουργίας στο διαδίκτυο έπεσε η αυλαία της ενημερωτικής ιστοσελίδας του Λάκη Λαζόπουλου altsantiri.gr. Το φινάλε ανακοινώθηκε επισήμως μάλιστα με ένα μήνυμα που αναρτήθηκε εκ μέρους των διαχειριστών του και των συνεργατών του.

«Όλοι μας εδώ υπηρετήσαμε με απόλυτο σεβασμό την ελευθερία και δώσαμε χώρο στις προοδευτικές ιδέες. Δεν βάλαμε τίτλους πιασάρικους, τίτλους ψευδείς, τίτλους κατ’ εντολή κανενός, τίτλους εκβιασμού, τίτλους πληρωμένους.Δεν πήραμε χρήματα για να σας πούμε 'Μένουμε Σπίτι'» αναφέρει η ομάδα της ιστοσελίδας και προσθέτει: «Ο καθένας μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, διανύσαμε δύσκολες διαδρομές και καμαρώνουμε για τη συνεργασία μας πάνω σε κοινούς στόχους.Ίσως το altsantiri.gr να έχει στο μέλλον μια άλλη μορφή.Σας αποχαιρετούμε και σας επιστρέφουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την τιμήσαμε στο ακέραιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Λάκη Λαζόπουλο στην απόφαση αναστολής λειτουργίας της ιστοσελίδας του δεν έχουν επισήμως διευκρινιστεί πιθανότατα όμως σχετίζονται με την ασφυκτική οικονομική πίεση που έχουν προκαλέσει οι συνέπειες της πανδημίας.

Εδώ και ένα χρόνο τα θέατρα παραμένουν κλειστά ενώ τα μόνα φετινά έσοδα του ηθοποιού προήλθαν από μια σειρά παραστάσεων που πραγματοποίησε το τελευταίο χρονικό διάστημα και μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω διαδικτύου έναντι εισιτηρίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram