Κύμη : Μαγαζί, έβαλε λουκέτο λόγω του προστίμου για τον συνωστισμό

Δημοσιεύθηκε 6 Αυγούστου, 2020

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση για τα καταστήματα εστίασης ανα την Ελλάδα λόγω του COVID-19 και τα αυστηρά μέτρα που έχουν παρθεί!

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των μέτρων βρέθηκε το Limani Cafe bar στην Κύμη όπου μετά από έλεγχο έλαβε πρόστιμο για τον συνωστισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρθηκε ο ίδιος Πέτρος Μπασινάς, ιδιοκτήτης της επιχείρησης με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook του, θεώρησε φοβερά άδικο να σφραγισθεί μόνο το δικό του κατάστημα αφού σε όλα στην περιοχή επικρατούσε η ίδια κατάσταση.

Έτσι, έσπευσαν σε ένσταση της απόφασης κάτι που φαίνεται να απορρίφθηκε και πήραν την μεγάλη απόφαση να βάλουν λουκέτο για πάντα στο - επι 7 χρόνια λειτουργίας- κατάστημα τους.

Οι ιδιοκτήτες Πέτρος και Χρήστος θεωρούνται υπόδειγμα επιχειρηματιών και ως τώρα το μαγαζί τους θεωρείται από τα καλύτερα της περιοχής.

Αλλά ας μην σταθούμε σε αυτό και ας μπούμε στην ουσία των πραγμάτων. Η επικρατούσα κατάσταση είναι για όλους μας δύσκολη και πολλές φορές μη διαχειρίσιμη. Ασφαλώς και χρειάζονται μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια μας αλλά αν και εφόσον αυτά τηρούνται ας είναι καθολικά και όχι σε μεμονωμένες επιχειρήσεις!

Το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι ασφαλώς άδικο, βρίσκει όλους μας ενάντιους και φυσικά είναι κρίμα να κλείνουν έτσι επιχειρήσεις χρόνων!

Ας στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από την μέχρι τώρα εξέλιξη των πραγμάτων και ας ελπίσουμε ότι αυτό το γεγονός θα είναι το τελευταίο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram