Κρεοπωλείο ο Κούλης : Ήρθε, και μας εντυπωσιάζει με την ποιότητα του

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουαρίου, 2021

Το κρεοπωλείο «ο Κούλης» που μετράει λίγες μέρες λειτουργίας έχει έρθει με σκοπό να μας εντυπωσιάσει με τις εκλεκτές επιλογές και τις υπέροχες γεύσεις του.


Συνηθισμένοι από τις μοναδικές προτάσεις της ψησταριάς «ο Κούλης» ξέρουμε ότι κι αυτό το εγχείρημα θα είναι ιδιαίτερα καλό. Έτσι, λοιπόν, το κρεοπωλείο αυτό με εργαστήριο φανερό, αποτελεί ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με προτεραιότητα του τον πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από τα εκλεκτά κρέατα άριστης ποιότητας που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο που αναζητά εξαιρετική γεύση, εκεί θα βρείτε exclusive κωδικούς όπως βουβάλι, ελάφι, rib eye, σταβλίσιες μπριζόλες, πολλά παρασκευάσματα χειροποίητα όπως λουκάνικα, ρολά (χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι) και άλλα πολλά!


Ο συνδυασμός ποιοτικών, ντόπιων κρεάτων, σε συνδυασμό με τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς είναι από τους λόγους για τους οποίους το κατάστημα θα κερδίσει τις καρδιές όλων των κατοίκων.


Λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00-21.00 και το Σάββατο από τις 08.00-17.00 και τις ίδιες ώρες λειτουργεί και το ντελίβερι τους. Μην ξεχάσετε να τους ρωτήσετε για τις καθημερινές προσφορές τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210-80037

Θα το βρείτε : 25ης Μαρτίου και Αντώνιου Νίκα

Facebook page: Κρεοπωλείο ο Κούλης

Instagram page: kreopwleio_o_koulis

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram