Κόβεται το Κωνσταντίνου και Ελένης μετά από χρόνια

Δημοσιεύθηκε 8 Οκτωβρίου, 2020

Μέσα στις σημαντικές αλλαγές που θα κάνει ο ΑΝΤ1 , θα είναι και το τέλος της του Κωνσταντίνου κ Ελένης από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σε δραστικές αλλαγές στην μεσημεριανό απογευματινή ζώνη προχωράει ο ΑΝΤ1 σε μια προσπάθεια να πετύχει καλύτερες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, μετά από πολλά πολλά χρόνια, δεκαετίες θα έλεγα, η προβολή του “Κωνσταντίνου και Ελένης” σταματά από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου ενώ ακόμα – και λέω ακόμα γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ακόμα τις καθημερινές – συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετσι, στη θέση της σειράς του Χάρη Ρώμα μπαίνει σε επανάληψη ο “Αστυνόμος Ρεξ”. Η ξένη σειρά που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη. Αμέσως μετά στη θέση της σειράς “Εκείνες κι εγώ” θα μπει επίσης σε επανάληψη η “Φαμίλια” και αμέσως μετά το “Παρουσιάστε” με τον Γιάννη Μπέζο δίνοντας έτσι και το περιβόητο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που παρουσιάζει η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Η αλλαγή θα ισχύσει από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου και το κανάλι ευελπιστεί ότι με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσει τις καθημερινές όπου προβάλλονται τα πρωτότυπα επεισόδια των συγκεκριμένων σειρών

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram