Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Παντρεύονται

Δημοσιεύθηκε 29 Απριλίου, 2021

Ο Κώστας Σόμμερ και η make up artist Βαλεντίνη Παπαδάκη πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και σήμερα η Espresso δημοσιεύει την αναγγελία του γάμου τους.

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής» αναφέρεται σε αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είναι γνωστό, το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά του. Η Βαλεντίνη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί μα τον Κώστα έχουν αρχίσει ήδη όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μωρό τους.

Με τη δημοσίευση της αγγελίας για τον γάμο του φαίνεται πως το ζευγάρι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου για να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram