Κοσμάς Μεταξόπουλος: Ποιος είναι ο 33χρονος γιος του Φώτη Μεταξόπουλου που εμφανίστηκε στο YFSF

Δημοσιεύθηκε 23 Μαρτίου, 2021

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Κυριακής τους τηλεθεατές του YFSF αφού στη σκηνή και πιο συγκεκριμένα στο act της Ματθίλδης Μαγγίρα ως Ρένα Βλαχοπούλου εμφανίστηκε ο Κοσμάς Μεταξόπουλος. Πρόκειται για τον μικρότερο γιο του Φώτη Μεταξόπουλου ο οποίος είναι 33 ετών και έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στον χορό.

Ο Κοσμάς Μεταξόπουλος είναι γιος του σπουδαίου χορευτή από τον γάμο του με την τρίτη του σύζυγο η οποία υπήρξε και μαθήτριά του. Ο λόγος για τη Νανά Δόγκα με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την 27χρονη σήμερα Κατερίνα που είναι επίσης χορεύτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Από μικρός είχα καλλιτεχνικά ερεθίσματα καθώς έκανα μαθήματα βιολιού για αρκετά χρόνια, ενώ σαφώς επηρέασε το γεγονός πως μεγάλωσα μέσα στο περιβάλλον του θεάτρου και των σχολών χορού όπου εργάζονταν οι γονείς μου. Αργότερα στην εφηβεία, μέσω του χορού απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κατά κάποιον τρόπο μια ταυτότητα για το ποιος είμαι, τι μου αρέσει να κάνω, και πως θέλω να εκφράζομαι. Τέλος, παίρνοντας τα πρώτα μαθήματα μπαλέτου ως φοιτητής, σιγουρεύτηκα πως θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χορό” είχε δηλώσει ο νεαρός Κοσμάς για τον λόγο που επέλεξε να ασχοληθεί με τον χορό.

Η πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη παραγωγή ήταν η οπερέτα “Εύθυμη Χήρα” στο Μέγαρο Μουσικής. Στη συνέχεια μπήκε στον μαγικό κόσμο των μιούζικαλ με το “Sweet Charity” στο Badminton και λίγο αργότερα το “West Side Story” πάλι στο Μέγαρο Μουσικής. Ακολούθησαν οι παραστάσεις “Αναζητώντας τον Αττίκ”, “Η Παναγία των Παρισίων” και “Ζω για σένα” στο θέατρο Παλλάς, αλλά και το “Δικό μας σινεμά” στο Άλσος, και η “Φρικαντέλλα” στο Christmas Theater.

Μάλιστα, στο παρελθόν ο Κοσμάς είχε μιλήσει και για τον πατέρα του και τον τρόπο που τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του τον άφησαν να επιλέξει μόνος του τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει.

“Η εικόνα του πατέρα μου να χορεύει είναι από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω. Ως παιδί τον θαύμαζα πολύ, κάτι που ισχύει έως και σήμερα, ενώ μου έκανε μεγάλη αίσθηση ο τρόπος που του μιλούσε ο κόσμος όταν τον συναντούσε στο δρόμο και η αγάπη που εισέπρατε. Το πιο σημαντικό είναι πως μου μετέδωσε την αγάπη του για τη μουσική, και τον χορό από πολύ μικρή ηλικία, και αυτό είναι κάτι που μας συνδέει ακόμα, και είναι για εμάς και ένας ξεχωριστός τρόπος επικοινωνίας. Και οι δυο γονείς μου ήθελαν να αποκτήσω παιδεία και μόρφωση, και να αποφασίσω μόνος τον δρόμο μου επαγγελματικά. Χαίρομαι που τελικά έγιναν έτσι τα πράγματα και συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση όπως και η αδερφή μου Κατερίνα, με την οποία διατηρούμε και τη σχολή χορού” είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram