
Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το οποίο ήθελε τον Κωνσταντίνο Δρούλια να τραγούδησε σε πάρτι γνωστής οικογένειας της Μυκόνου το οποίο έλαβε χώρα στην εκκλησία της βίλας στο νησί των Ανέμων.
Ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος έκανε μία ανάρητση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την οποία συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης, ο τραγουδιστής που μαζί με τον αδερφό του Ηλία αποτελούν το μουσικό δίδυμο «Droulias Brothers» δεν έκρυψε την οργή και την αγανάκτισή του για το ψευδές δημοσίευμα.

Τόνισε πως αν και καλεσμένος στο εν λόγω πάρτι, δεν παρευρέθηκε ποτέ, ενώ ανέφερε πως έχει πληγεί σοβαρά τόσο η υπόληψη όσο και η καλλιτεχνική τους ταυτότητα.