Ο Κωνσταντίνος Χαρμαντάς στο OFF Magazine

Δημοσιεύθηκε 20 Μαΐου, 2021

Γεια σας, ονομάζομαι Κωνσταντίνος Χαρμαντάς, είμαι 18 χρονών μαθητής Γ λυκείου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το YouTube και κάνω κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Μαζί με την παρέα μου τον Σταύρο, τον Γιώργο, τον Βασίλη, τον Ξενοφών και τον Γιάννη θα μας βρίσκετε στο OFF MAGAZINE, όπου θα μιλάμε για πολύ ωραία πραγματάκια γύρω από τον αθλητισμό, το gaming, την μουσική, τις πανελλήνιες, την μόδα και πολλά άλλα. Το ωραιότερο θα κάνουμε διάφορα βιντεάκια με τον κόσμο της Χαλκίδας όπου είστε ευπρόσδεκτοι ΟΛΟΙ!!!


Είμαστε μια νέα ομάδα παιδιών γεμάτα ζωντάνια, ενέργεια και με πολύ όρεξη. Μαζί σας να είστε σίγουροι πως θα περάσουμε υπέροχα και πως θα μας βλέπετε με την πρώτη ευκαιρία!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Συντονιστείτε γιατί θα τα πούμε πολύ σύντομα και να είστε βέβαιοι πως τα καλύτερα έρχονται γιατί ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Ελπίζουμε να μας στηρίξετε!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram