Κόνι Μεταξά :“Περίμενα χρόνια να ακούσω ότι φαίνεται η δουλειά μου”

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2020

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Κόνι Μεταξά.

Η νεαρή τραγουδίστρια που φέτος συμμετέχει στο J2US δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε με τις εμφανίσεις της στο show.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Τατιάνα Στεφανιδου θέλησε να μάθει τον λόγο της συγκίνησής της, η Κόνι Μεταξά της εξήγησε πως ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως για πρώτη φορά κάποιος αναγνωρίζει τον κόπο και την δουλειά που καταβάλλει.

«Πάντα δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, γιατί είμαι πωρωμένη με τη δουλειά μου! Αλλά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε τόσο σκληρά και πιάνει τόπο, έχει ανταπόκριση. Δεν τρελαίνομαι εγώ να ακούσω ότι είμαι η καλύτερη, απλά ότι κάποιος είπε «φαίνεται ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ». Περιμένω χρόνια να το ακούσω αυτό... Από τη μέρα που έχει ξεκινήσει το J2US, με τον Τάσο δεν κοιμόμαστε, δεν τρώμε, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και επειδή το κάνω αυτό χρόνια και πάντα ακούω μόνο αρνητικά, τώρα τουλάχιστον βλέπουν την προσπάθεια. Πρώτη φορά που δεν άκουσα αρνητικά ήταν τρία live πριν».

https://www.youtube.com/watch?v=gUMZ_5BeRTI

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram