Η Κλεψύ-Δρα : Τα πιο ευφάνταστα & παραμυθένια παιδικά πάρτι

Δημοσιεύθηκε 8 Οκτωβρίου, 2021

Τον Φεβρουάριο του 2019 με εμψυχώτρια την Μαρία Μπαρώτα, δημιουργήθηκε η Κλεψύ-ΔΡΑ. Η Κλεψύ-ΔΡΑ είναι αυτό που λέμε η χαρά των παιδιών. Αναλαμβάνουν παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις, θεατρικό παιχνίδι σε συλλόγους αλλά και ιδιωτικούς χώρους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Μέσα από πλήθος θεματικών παραμυθένιων πάρτι αλλά και θεατρικών παιχνιδιών τα παιδιά σας θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Αναλαμβάνουν την εμψύχωση τους μέσα από παιχνίδια φαντασίας προσαρμοσμένα στις δικές τους ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δουλεύουν πολύ με αυτοσχεδιασμό, φαντασία, με υλικά ευμετάβλητα τα οποία κάθε φορά προσαρμόζονται με τη συνθήκη που βρίσκονται. Δε φορούν στολές αλλά ρούχα λευκά γιατί είναι ο καμβάς των παιδιών που κάθε φορά πάνω τους ζωγραφίζουν αυτά που θέλουν εκείνα.


Στα πάρτι τους περιλαμβάνεται μουσική, παιχνίδια αυτοσχέδια και διαμορφωμένα για κάθε ηλικία, Face painting και πάντα με ένα ισχυρό μήνυμα προς όλα τα παιδιά.


Τα σίγουρο είναι πως μαζί τους όλα τους θα διασκεδάσουν πιο πολύ από ποτέ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984241355

Instagram page : klepsydraparty

Facebook page : Η Κλεψύδρα

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram