Καθάρισε τα πάντα στο σπίτι σου με αυτό το μείγμα από ξύδι

Δημοσιεύθηκε 7 Φεβρουαρίου, 2024

Το καθάρισμα του σπιτιού με ξύδι είναι ένας φυσικός τρόπος για να κάνεις σαν καινούρια τόσα πολλά πράγματα στο χώρο σου. Ενώ υπάρχουν πολλοί τύποι ξυδιού που χρησιμοποιούνται για το μαγείρεμα (κόκκινο, λευκό, βαλσάμικο κ.ά) υπάρχει ένα ειδικό ξύδι, το καθαριστικό ξύδι που είναι ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν.

Το ξύδι είναι η λύση ενάντια στις βρώμικες επιφάνειες

Η διαφορά μεταξύ του λευκού ξιδιού και του ξιδιού καθαρισμού είναι το επίπεδο οξύτητας. Η πλειοψηφία του λευκού ξιδιού έχει 5% οξύτητα, ενώ το ξύδι καθαρισμού έχει 6%. Το ένα τοις εκατό μπορεί να μην ακούγεται σαν μεγάλη διαφορά, αλλά στην πραγματικότητα κάνει το προϊόν 20 τοις εκατό ισχυρότερο. Αν και μπορείς να καθαρίσεις διάφορες επιφάνεις με λευκό ξύδι, δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το ξίδι καθαρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξύδι καθαρισμού είναι ένα εξαιρετικά καλό προϊόν για σπίτια όπου οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι στις χημικές ουσίες. Απολύτως φυσικό και οικονομικό σε σύγκριση με άλλα προϊόντα καθαρισμού, αξίζει να προστεθεί στην επόμενη λίστα του σούπερ μάρκετ. Είναι εναμφίβολα ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσεις τα λίπη και τη βρωμιά από τους πάγκους της κουζίνας σου και τις άλλες επιφάνειες.

https://www.instagram.com/p/CJdNIRvMmkW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Πάρε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού και γέμισέ το με αναλογία δύο μερών ξύδι προς ένα μέρος νερού. Κούνησέ το καλά και χρησιμοποίησέ το όπως θα έκανες με οποιοδήποτε σπρέι. Ενώ το ξύδι καθαρισμού είναι ένα πολύ ισχυρό καθαριστικό προϊόν, δεν έχει και το πιο ευχάριστο άρωμα. Η προσθήκη λίγων σταγόνων από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει εντελώς τη μυρωδιά.

Το καθαριστικό ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απολυμάνεις πετσέτες που έχουν μούχλα, σε βρώμικα ρούχα γυμναστικής και υφάσματα κατοικιδίων Είναι επίσης ένα φυσικό μαλακτικό και μπορεί να αφαιρέσει τις τρίχες και τα χνούδια από τα υφάσματά σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram