Κατερίνα Παπουτσάκη: Λύγισε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Δημοσιεύθηκε 23 Μαρτίου, 2021

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξέσπασε σε κλάματα!

Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο ρόλο του κριτή στο YFSF αλλά και στο σίριαλ της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οικογένειά της και συγκινήθηκε όταν είδε ένα απόσπασμα από τη συνεργασία της με τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε με δάκρυα στα μάτια στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Ήταν το τελευταίο γύρισμα του Θανάση Βέγγου, η συνεργασία ήταν άψογη. Ήταν πραγματικά πολύ γλυκός άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ένας εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής, της τέχνης μας που αυτή θέλουμε να είναι. Αυτό θέλουμε να είναι το ήθος μας»!

Και πρόσθεσε: « Γενναιόδωρος άνθρωπος που αυτό πρέσβευε μέσα από τις ταινίες και τον ρόλο που επέλεγε. Είναι τόσο συγκινητικό το αληθινό που όταν το συναντάς λες υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Αισθανόμουν ότι είναι το τελευταίο του γύρισμα.».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram