Κατακραυγή κατά των Μπέκαμ: Η κίνηση του ζευγαριού που εξόργισε

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2020

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν ένα από τα πολλά ζευγάρια του Χόλιγουντ που έδειξαν μεγάλη ευαισθησία για την μάχη κατά του κορονοϊού στηρίζοντας την καμπάνια που μας καλούσε όλους να μείνουμε σπίτι.

Οι ίδιοι ανέβασαν ποστ στα social media, ενώ εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αυτής της δύσκολης μάχης μέσω βιντεοκλήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου με μια κίνησή τους που μόνο αλληλεγγύη δεν δείχνει.

Η κατακραυγή ξεκίνησε από την απόφαση της Βικτόρια να κάνει αναστολή εργασίας στους εργαζόμενούς της στον κολοσσό της μόδας της, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης που ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση. Ωστόσο, αυτή η κίνησή έχει εξοργήσει πολλούς με τα αρνητικά δημοσιεύματα να πληθαίνουν.

Η κατακραυγή που δέχονται βασίζεται στο γεγονός ότι με περιουσία που ξεπερνά τα 380 εκατομμύρια ευρώ, το ζευγάρι δεν θα έπρεπε να αρπάζει τα χρήματα του δημοσίου σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram