Καρβελάς Camin : Ψησταριές & τζάκια στην καλύτερη ποιότητα

Δημοσιεύθηκε 3 Απριλίου, 2021

Η Καρβελάς Camin, εταιρεία με πολυετή εμπειρία αφού μετράει τη λειτουργία της από το 1972, ασχολείται με μάρμαρα και πετρώματα, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και διαστάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2005 ανέπτυξε την επιχείρηση ακόμη περισσότερο και κατασκευάζει barbecue, κηποσυνθέσεις, μοντέρνες, κλασικές αλλά και παραδοσιακές και μάλιστα σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμεί ο πελάτης.


Μαζί με όλα αυτά φτιάχνει, επίσης, φουρνάκια κυκλοθερμικά, παραδοσιακά αλλά και τζάκια είτε παραδοσιακά είτε ενεργειακά. Μην ξεχνάτε πως όλα αυτά δημιουργούνται πάντα στις επιθυμητές δικές σας διαστάσεις.

Οι πέτρες που χρησιμοποιεί είναι ακονόνιστες ή σκαρπιτσαριστές. Διαθέτει μεγάλη γκάμα πετρωμάτων (καρύστου, παραμυθιάς, άρτας, αλβανίας, πηλίου). Η επιλογή των διαστάσεων, του σχεδιασμού αλλά και των αποχρώσεων σε κάθε κατασκευή είναι δική σας. Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.


Οι εκθεσιακοί χώροι βρίσκονται στην οδό Ορέστη Μακρή στη Λιανή άμμο Χαλκίδας και στην γέφυρα του Βασιλικού. Η βιοτεχνία εδρεύει στα Φύλλα Ευβοίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972281217

Ιστοσελίδα : karvelas-camin.gr

Facebook page: Καρβελάς CAMIN

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram