Σε καραντίνα η Ιωάννα Τούνη!

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2020

Αφού πέρασε ένα ξέφρενο καλοκαίρι σε Μύκονο, Κρήτη και Αθήνα… η Ιωάννα Τούνη μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα! Όσο τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται (σήμερα σημειώθηκαν 150 νέα) η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να κλειστεί σπίτι με τους φίλους της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια ήρθε σε επαφή με άτομα, τα οποία διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.

Έτσι, η γνωστή επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε καραντίνα και αποφεύγει να βγει έξω, ώστε να μην κολλήσει κάποιον, σε περίπτωση που έχει προσβληθεί και εκείνη από τον φονικό ιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε η ίδια η Ιωάννα στα Instagram Stories της: «Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και σε Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες ημέρες) διαγνώστηκαν ως θετικοί στον Covid, είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε «καραντίνα» κάποιες ημέρες, μακριά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσουμε κάποιο σύμπτωμα».

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει αίσθημα ευθύνης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram