Κάνε πεντικιούρ στο σπίτι μόνη σου

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουνίου, 2020

Σου φαίνεται ακατόρθωτο να φτιάξεις τα νύχια σου μόνη σου; Θα σε διαψεύσουμε! Ακολουθώντας απλά βήματα, το πεντικιούρ σου μπορεί να είναι στην εντέλεια από τα χεράκια σου.

Βύθισε τα πόδια για 20 λεπτά σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ένα σαπούνι με ενυδατική σύσταση. Πετά το πέρας το χρόνο σκούπισε τα καλά και συνέχισε φτιάχνοντας το σχήμα των νυχιών σου. Με ένα ξυλάκι σπρώξε τα πετσάκια προς τα μέσα και ψέκασε τα νύχια σου με ένα αντισηπτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρέξε ξανά και πέλματα σου και ταμπόναρε τα ελαφρά με μια πετσέτα. Όσο η επιδερμίδα τους είναι ελαφρώς νωπή, χρησιμοποίησε μια απολεπιστική κρέμα και στις σκληρύνσεις μια ράσπα. Ξέπλυνε τα και σκούπισε καλά χωρίς να αφήσεις ίχνος υγρασίας.

Ενυδάτωσε την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια και τα πέλματα με μια ενυδατική πλούσια κρέμα. Αν σου πέσει κρέμα πάνω στο νύχι, σκούπισε τη καλά για να μπορείς να στρώσεις τη βάση και το μανό στη συνέχεια. Για περισσότερη διάρκεια μην ξεχάσεις το top coat.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram