Καλάθια: Το must – have στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Δημοσιεύθηκε 13 Μαΐου, 2021

Τα καλάθια επέστρεψαν εδώ και αρκετές σεζόν στα χέρια μας ως τσάντες (όχι μόνο παραλίας) και πέρασαν φυσικά και το κατώφλι μας. Είναι από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά αντικείμενα και δίνουν στο σπίτι αυτό το υπέροχο “κάτι”. Ζεστασιά, στιλ, φυσικότητα.

Οι χρήσεις τους αμέτρητες. Μην λογοκρίνεις τη φαντασία σου. Πειραματίσου. Κάνε ό,τι θέλεις. Μπορείς να το χρησιμοποιείς το χειμώνα για τα ξύλα από το τζάκι, μπορείς να το χρησιμοποιείς για τα περιοδικά σου, για τα ριχτάρια σου, για να “ντύσεις” τις γλάστρες σου. Τα καλάθια είναι εδώ, πανέτοιμα να φιλοξενήσουν με τον πιο στιλάτο τρόπο οτιδήποτε θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μικρά ή μεγάλα, δεν έχει σημασία. Ό,τι σε βολεύει και ό,τι ταιριάζει στο σπίτι σου. Φυσικά και μπορεί να είναι μια τσάντα σου που δεν χρησιμοποιείς πια. Και φυσικά μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε. Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, το φυσικό τους χρώμα ταιριάζει με όλα και παντού.

iStock 951908506 2048x1365 1

Έχουν θέση στο καθιστικό σου, έχουν θέση στην κρεβατοκάμαρά σου, στο γραφείο σου, ακόμα και στο μπάνιο σου. Οπουδήποτε θέλεις να προσθέσεις στιλ, πρόσθεσε ένα καλάθι. Εννοείται πως η ισορροπία είναι το παν. Μην το παρακάνεις. Οι υπερβολές συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό.

Ένας από τους πλέον σύγχρονους και αγαπημένους τρόπους να χρησιμοποιήσεις τα καλάθια σου είναι για να τοποθετήσεις μέσα τις γλάστρες σου. Η συνύπαρξη του ουδέτερου χρώματος και του φυσικού υλικού με το πράσινο ή το χρώμα των λουλουδιών είναι υπέροχη.

iStock 1254998667

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Να τα τοποθετήσεις όπου θέλεις. Αυτό που σίγουρα είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι να τα φέρεις στο σπίτι σου και τότε θα καταλάβεις τι εννοούμε. Έχουν στιλ, είναι καλόγουστα και κουβαλάνε την αύρα της χαλαρότητας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram