Ένα απλό αλλά πεντανόστιμο πιάτο. Ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που οι τομάτες είναι νόστιμες και ώριμες.
Απολαύστε τον ως πρωινό, γεύμα ή δείπνο. Η συνταγή είναι πανεύκολη.
Υλικά
2 άτομα
6 μέτριες ώριμες ντομάτες
3 αυγά
ελαιόλαδο
150 γραμμάρια φέτα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Τις ανακατεύουμε με μία κουτάλα σε μέτρια φωτιά και τις αφήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο (εγώ βάζω μόνο 1 κ.σ. ελαιόλαδο), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε άλλη μια φορά.
Σ'ένα πιάτο σπάμε τα αυγά. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε όπως όταν φτιάχνουμε ομελέτα.
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε με τις ντομάτες μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα.
Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε.