Καύσωνας στη Χαλκίδα; Τι να κάνετε;

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουλίου, 2020

Αυτές τις μέρες οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλές στην πόλη μας. Και μόνο στην ιδέα τρελαινόμαστε.

Το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε σε ένα δροσερό μέρος απ' όπου θα μπορούμε να προστατευτούμε από τον καυτό ήλιο. Δεν χρειάζεται όμως να κλειστούμε και σπίτι! Υπάρχουν τόσες επιλογές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αρχή τι θα λέγατε να πάτε για ένα μπανάκι και να πιείτε έναν extra παγωμένο καφέ; Δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε πολύ από το σπίτι. Υπάρχουν τόσες παραλίες στη Χαλκίδα.

Εάν, βέβαια, θέλετε κάτι πιο οργανωμένο, με μουσική, ξαπλώστρες, beach volley, τότε στις Αλυκές θα βρείτε πολλές. Ειδάλλως, οι παραλίες Παπαθανασίου, Συκιές, Κουρέντι σας περιμένουν!

Αργά το απογευματάκι, μπορείτε να πάτε για μια χαλαρή και ήσυχη βόλτα, ώστε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από οποιοδήποτε σημείο της Χαλκίδας. Εκείνη την ώρα σίγουρα η θερμοκρασία θα είναι πολύ καλύτερη!

Το βράδυ πάρτε παγωμένες μπύρες με την παρέα σας και πηγαίνετε σε κάποια ερημική παραλία ή στο δασάκι του Φάρου. Οι στιγμές που περνάμε με τους φίλους μας είναι οι καλύτερες! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι!

Μην βρίσκετε ως δικαιολογία ότι έχει ζέστη και δεν θέλετε να αποχωριστείτε το air condition και να βγείτε έξω. Καλοκαίρι είναι! Εάν δεν βγείτε τώρα να διασκεδάσετε, πότε θα βγείτε;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram