Ιωάννα Ντέντη: "Συζητάω με την παραγωγή του GNTM 3 για τη θέση του κριτή"

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουνίου, 2020

Οι οντισιόν για το GNTM 3, που επιστρέφει στο Star με αγόρια και κορίτσια, έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σε μεγάληα γωνία βρίσκονται οι τηλεθεατές για το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αποχώρησε από το project και πήρε "μεταγραφή" στον Alpha.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ενώ έγινε γνωστό πως η Ιωάννα Ντέντη, η πανέμορφη κοπέλα που γνωρίσαμε στο πρώτο Next Top Model το 2009 βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων, για τη θέση του τέταρτου κριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα μπορεί να μην κέρδισε την πρωτιά στο Next Top Model, ωστόσο, ήταν από τα μοναδικά κορίτσια που συνέχισε να ασχολείται με το modelling και έκανε καριέρα στο εξωτερικό, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας και φωτογραφήθηκε σε διάσημα περιοδικά.

Η ίδια ανέφερε:

"Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM για τη θέση του τέταρτου κριτή. Παρόλα αυτά, η παραγωγή του GNTM διαχειρίζεται αυτό το θέμα με διακριτικότητα, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πιστεύω θα μάθετε σύντομα".

Μάλιστα, σε ρεπορτάζ της "Φωλιάς των Κου Κου" αποκαλύφθηκε πως η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον τρίτο κύκλο του reality μόδας που θα συμμετάσχουν και αγόρια και κορίτσια, θα είναι γένους θηλυκού, καταρρίπτοντας τα σενάρια που ήθελαν για τέταρτο κριτή τον Γιώργο Καράβα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram