Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε για πρώτη φορά για όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου, 2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου, συναντήθηκε στο “Έλα χαμογέλα” με το Γρηγόρη Μπάκα και την ρώτησε για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι σε σχέση! Όλα ξεκίνησαν από τα βλέμματα θαυμαστού που αντάλλαξαν οι δυο τους στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

“Θα τα ακούει ο Κωνσταντίνος και θα γελάει. Όπως κοιτούσε όλο τον κόσμο πλησίον μου, κοιτούσε και τον Κωνσταντίνο. Δε συμβαίνει κάτι. Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω αν είναι μόνος του ο Κωνσταντίνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είμαι ο άνθρωπος που μιλάει για την προσωπική του ζωή. Δεν μοιράζομαι. Όταν είναι να μάθετε κάτι για την προσωπική μου ζωή θα το μάθετε. Η Ιωάννα επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ του ΤLIFE, λέγοντας πως δεν αντάλλαξαν αριθμούς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά μόνο ακολούθησαν στο Instagram, o ένας τον άλλον”

Η Ιωάννα μίλησε και για τα τηλεοπτικά της, λέγοντας ότι παραμένει στον ΣΚΑΪ, αφού είναι ενεργό το συμβόλαιό της και όλα είναι καλά με το κανάλι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram