Ιωάννα Μαλέσκου: Η Μενεγάκη φεύγει, "η Μενεγάκη της Κρήτης" έρχεται

Δημοσιεύθηκε 2 Ιουλίου, 2020

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Πληροφορίες τη θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Ποια είναι η εντυπωσιακή δασκάλα από την Κρήτη.

Έχει, δικαίως, χαρακτηριστεί ως "η Μενεγάκη της Κρήτης" και πρόκειται σύντομα να τη δούμε σε νέα εκπομπή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενώ αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταγραφές της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος την Ιωάννα Μαλέσκου, την ξανθιά καλλονή με το καλλίγραμμο σώμα και την όμορφη διάθεση, που παρουσιάζει την εκπομπή "Καλό Μεσημέρι" στο Κρήτη TV και που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τον τελευταίο καιρό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχθεί πρόσφατα πολλές προτάσεις από διάφορα κανάλια, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής, ενώ η ίδια έχει παραδεχθεί πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, χωρίς να διευκρινίσει ποιο θα είναι αυτό.

https://www.instagram.com/p/CBL7EVBJjB4/?utm_source=ig_embed

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την περιζήτητη, εντυπωσιακή και σέξι παρουσιάστρια να έχει "κλείσει" συνεργασία με τον ΣΚΑΙ και να αναλαμβάνει την παρουσίαση ψυχαγωγκής εκπομπής στην πρωινή - μεσημεριανή ζώνη.

Αναλογιζόμενοι το γεγονός πως η εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" δεν πρόκειται να συνεχιστεί του χρόνου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Ιωάννα Μαλέσκου να αποτελεί το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει το εν λόγω πρόγραμμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram