Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ιωάννα Μαλέσκου : «Δε θα ζητήσω συγγνώμη»

Δημοσιεύθηκε 6 Οκτωβρίου, 2020

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Αναφερόμενη στο περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απάντησε στον αέρα της εκπομπής της για όσα ειπώθηκαν στο «Pop Up», η παρουσιάστρια και μοντέλο διευκρίνισε:

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και με αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι…Κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή γιατί δεν το έκανε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν συνεχεία προσέθεσε: «Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθειά μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι».

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έστελνε μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου για να της ζητήσει συγγνώμη, απάντησε: «Να μπω στη διαδικασία εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη, όχι. Όπως είπα, εγώ στάθηκα ξεκάθαρα στο στιλιστικό κομμάτι. Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram