Η κορυφαία άσκηση που θα μεταμορφώσει το σώμα σας

Δημοσιεύθηκε 29 Φεβρουαρίου, 2024

Τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε καλύτερες διατροφικές επιλογές και να δοκιμάσουμε σύντομες προπονήσεις που θα μας βοηθήσουν να τονώσουμε ολόκληρο το σώμα. Μάλιστα, οι ειδικοί στον τομέα του fitness μας αποκαλύπτουν ότι αρκεί μόνο μία άσκηση για να μεταμορφώσουμε την σιλουέτα μας.

Γιατί τα push-ups είναι η κορυφαία άσκηση;

Τα push-ups αποτελούν μια ιδιαίτερα αποτελεσματική άσκηση. Είναι μια πραγματική δοκιμή για το πόσο από το βάρος σας μπορείτε να σπρώξετε από το έδαφος. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πραγματικά για μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, τα push-ups στοχεύουν στο στήθος, τους τρικέφαλους, τους ώμους και τον κορμό σας για ένα πλήρες μοτίβο κίνησης.

Τα δύο μυστικά για να τα καταφέρετε

Για να καταφέρετε να εκτελέσετε την άσκηση σωστά, δοκιμάστε:

1. Ξεκινήστε σε θέση σανίδας με τους ώμους σας ακριβώς πάνω από τους καρπούς σας και τα μεσαία δάχτυλά σας να δείχνουν ευθεία προς τα εμπρός. Τα χέρια σας πρέπει να απέχουν περίπου όσο το πλάτος από το χαλάκι σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ στενά.

2. Κρατώντας μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι μέχρι τις φτέρνες, χαμηλώστε ευθεία μέχρι το έδαφος, αλλά μην το αγγίζετε. Αφήστε το στήθος σας να αιωρείται περίπου μια ίντσα πάνω από το χαλάκι σας και, στη συνέχεια, σπρώξτε προς τα πάνω σε σανίδα.

Πιέστε τους αγκώνες σας για ένα push-up τρικέφαλου ή κρατήστε τους αγκώνες σας ελαφρώς μακριά από τον κορμό σας για κανονικά push-up.

Για να κάνετε την προπόνηση πιο εύκολη: Τοποθετήστε τα γόνατά σας στο πάτωμα και κρατήστε τα πλευρά σας σφιγμένα καθώς χαμηλώνετε στο έδαφος. Ή, εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τα πόδια σας σε μια σταθερή επιφάνεια (όπως μια καρέκλα ή τραπέζι) και να ολοκληρώσετε τα push-up σας από εκεί

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram