Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή μετά τα παράπονα της Μαριαλένας

Δημοσιεύθηκε 7 Μαΐου, 2021

Στο προχθεσινό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor, είδαμε την Μπλε ομάδα να κερδίζει το πολυπόθητο επικοινωνίας κι ενώ όλοι σχεδόν οι παίκτες μίλησαν με τις σχέσεις τους, εκείνη περίμενε να εμφανιστεί στην οθόνη ο Γιώργος Λιβάνης και δεν εμφανίστηκε ποτέ και ξεκίνησε τα παράπονα.

Η Μαριαλένα μετά από αυτό είπε στην κάμερα του Survivor: "Η αήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε, λέγοντας: "Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να να καταλάβει".

giorgos livanis 172529882 785361849075295 4676396600918540005 n

Εκείνος σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και πόζαρε στον φωτογραφικό χωρίς να σχολιάσει τίποτα, όπως όλοι περίμεναν. Την φωτογραφία συνόδευσε με ένα εικονίδιο ματιών.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram