Γιώργος Λιανός: Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς!

Δημοσιεύθηκε 27 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γιώργος Λιανός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή του καθώς τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο ίδιος παρουσιάζει το «Survivor» και το «The Voice», ενώ πρόκειται να γίνει και για τέταρτη φορά μπαμπάς.

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και όπως είναι αναμενόμενο τόσο ο Γιώργος όσο και η Κωνσταντίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγο η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day».

«Ο Γιώργος Λιανός θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς. Θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, η σύντροφός του είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της έστειλαν τις θερμότερες ευχές τους στο ζευγάρι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη κρατούν χαμηλούς τόνους και μάλιστα, λίγες είναι οι κοινές φωτογραφίες τους που έχουμε δει στα social media. Ακόμη, την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram