Γιώργος Λιάγκας : ''4 χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν...''

Δημοσιεύθηκε 6 Αυγούστου, 2020

Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα πριν τους τίτλους τέλους της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά.

Αφορμή στάθηκε μια δήλωση του Ερρίκου Πετιλόν σχετικά με τη δική του προσωπική ζωή και τις σχέσεις του με τις γυναίκες. Σχολιάζοντας τα όσα άκουσε, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Θεωρώ πως ο μάγκας ο άντρας-και αυτός (Ερρίκος Πετιλόν) έχει υπάρξει μάγκας άντρας και είναι- δε βγαίνει ποτέ να κοκορευτεί για τις κατακτήσεις του. Ο άντρας που βγαίνει και κοκορεύεται για τις κατακτήσεις του είναι μακάκας για μένα. Δε λες ποτέ. Δεν εκθέτεις καμία γυναίκα που έχει περάσει από τη ζωή σου και δε βγαίνεις να πεις αριθμό. Γίνεσαι γελοίος. Ο άντρας ο παντελονάτος δε λέει.
Τέσσερα χρόνια έχω χωρίσει. Προφανώς δεν είμαι τέσσερα χρόνια μόνος μου. Δε θεωρώ πως πρέπει ο άντρας να βγαίνει και να εκθέτει την προσωπική του ζωή. Είναι λάθος. Έβγαινα με μια φίλη μου να φάω και έγραφαν… Που δεν ίσχυαν. Γιατί αυτά που ίσχυαν τα έκρυβα". Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για τα παιδιά του και τον κορωνοϊό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram