Γιατί τα media ζητούν συγγνώμη από την Britney Spears

Δημοσιεύθηκε 13 Φεβρουαρίου, 2021

Το ντοκιμαντέρ 'Framing Britney Spears' είχε ως συνέπεια να αντικατασταθεί το #FreeBritney με το #WeAreSorryBritney και την 39χρονη να αποφασίζει να διεκδικήσει εκ νέου την απελευθέρωση της από τον πατέρα της, Jamie.

Η Britney Spears έγινε πάλι παγκόσμιο trend, με το #WeAreSorryBritney να αντικαθιστά το #FreeBritney, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου ντοκιμαντέρ, παραγωγής των New York Times για τα 13 χρόνια που δεν έχει τον παραμικρό έλεγχο της περιουσίας ή του προγράμματος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H στήριξη που έλαβε είναι τέτοια που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεκδικήσει εκ νέου στα δικαστήρια την απελευθέρωση της από τον πατέρα της, Jamie που παίρνει από το 2008 όλες τις αποφάσεις για εκείνη.

Αφορμή στάθηκε το νέο ντοκιμαντέρ, έξι επεισοδίων που την αφορούσε, με τίτλο 'Framing Britney Spears'. Μετά την προβολή (μεταξύ άλλων, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της κατέθεσαν πως η οικογένεια της ήταν η πρώτη που την κακομεταχειρίστηκε) η Spears τιτίβισε τα εξής.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η εμφάνιση του Τoxic είναι πριν τρία χρόνια! Πάντα λατρεύω να είμαι στη σκηνή, αλλά τώρα παίρνω το χρόνο μου για να μάθω να είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Λατρεύω απλά να απολαμβάνω τα βασικά της καθημερινότητας”.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας που αρνείται να εργαστεί, έως ότου απομακρυνθεί ο πατέρας της από τη διαχείριση όσων την αφορούν, πρόσθεσε με δεύτερο tweet ότι “κάθε άνθρωπος έχει την ιστορία του και το δικό του τρόπο να αντιλαμβάνεται τις ιστορίες των άλλων. Όλοι έχουμε τόσο διαφορετικά φωτισμένες όμορφες ζωές. Να θυμάστε πως ό,τι και αν πιστεύουμε πως ξέρουμε για τη ζωή κάποιου δεν είναι τίποτα συγκριτικά με όσα ξέρει αυτός που ζει τη ζωή του πίσω από το φακό”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram