Γιατί το να φοράς χρώματα μπορεί να είναι το κλειδί για να παραμείνεις αισιόδοξη

Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου, 2021

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αβεβαιότητας και φόβου το να επιλέγουμε να φοράμε φωτεινά χρώματα, μπορεί να ενισχύσει άμεσα τις διαθέσεις μας και να μας βοηθήσει να αισθανθούμε πιο χαρούμενοι και πιο αισιόδοξοι, λέει η ψυχολόγος Jules Standish.

«Το χρώμα και το φως είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας, ειδικά τους πιο σκοτεινούς μήνες, λόγω των θετικών επιπτώσεων που μπορούν να έχουν για μας σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί οι εορτασμοί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να έχουν τελειώσει, εσύ όμως δεν χρειάζεται να κρύψεις τα πολύχρωμα ρούχα και τα αξεσουάρ σου. Στο σπίτι, δοκίμασε άνετους συνδυασμούς βασικών κομματιών με ζωηρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Όταν βγαίνεις έξω, θυμήσου την προστατευτική μάσκα προσώπου σου, αλλά μην φοβάσαι να ενισχύσεις το σύνολο σoυ και με άλλες κομψές προσθήκες. Μπορείς να επιλέξεις ένα κομψό καπέλο στολισμένο με μια λαμπερή καρφίτσα, να προσθέσεις μια περίτεχνη αλυσίδα μάσκας ή να φορέσεις ένα χρωματιστό γούνινο τζάκετ. Ανεξάρτητα από το τι σου αρέσει, αυτοί οι υπόλοιποι μήνες στο σπίτι είναι ιδανικοί για να θέσεις νέα στοιχήματα στη χειμερινή ντουλάπα σου.

Παρακάτω μερικές από τις ωραιότερες χρωματιστές ιδέες για να εμπνευστείς:

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram