Γιάννης Στάνκογλου: Όλα όσα είπε για την αποχώρησή του από τις «Άγριες Μέλισσες»

Δημοσιεύθηκε 22 Απριλίου, 2020

Το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό».

O ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη προ ημερών δήλωσή του με την οποία ανακοίνωνε την αποχώρησή του από τις «Άγριες Μέλισσες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε πως δεν θέλει να σταματήσει από τη σειρά, αλλά και ότι λόγω της διακοπής των γυρισμάτων θα τον δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» και την επόμενη σεζόν.

«Δεν ήταν κάτι προσωπικό. Με τη Μελίνα Τσαμπάνη από τις αρχές των γυρισμάτων συζητάγαμε που θα πάει αυτός ο χαρακτήρας. Έτσι είχαμε δώσει ένα deadline το καλοκαίρι. Τώρα πήγαν όλα πίσω δυο μήνες. Δεν ξέρουμε ακόμη πως θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα. Εγώ δε θέλω καθόλου να φύγω από τη σειρά. Ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι ωραίο και πετυχημένο; Τα επεισόδια που ήταν να δείξει ο ΑΝΤ1 μέχρι το καλοκαίρι θα πάνε και του χρόνου. Επειδή είναι καθημερινή σειρά δε ξέρουμε τι θα γίνει στον χαρακτήρα μας. Ο Κυπραίος και η Λενιώ γίνεται προσπάθεια να είναι μαζί. Έρχονται κοντά, μέχρι εκεί που έχω διαβάσει εγώ» εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram