Για ποιους λόγους ένας άντρας εξαφανίζεται μετά την πρώτη ερωτική επαφή

Δημοσιεύθηκε 2 Απριλίου, 2021

Σας είπε πως θα σας τηλεφωνήσει και είσαστε σίγουρη πως θα συμβεί αυτό, αφού περάσατε υπέροχα εκείνο το βράδυ, όμως τελικά εκείνος εξαφανίστηκε.

Ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφώνημα, κανένα ίχνος ζωής. Και τώρα μόνο μια λέξη σας βασανίζει «γιατί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν πρώτα απ΄όλα ηρεμήστε. Δεν είστε ούτε η πρώτη που της συμβαίνει αυτό, ούτε η τελευταία.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Του αρέσει να το παίζει δύσκολος.

Είναι μια περίεργη κατάσταση, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί πάλι, απλά δεν μπορείς να γνωρίζεις το πότε. Αν είσαι διαθέσιμη να περιμένεις, τότε ίσως στο τέλος φανείς τυχερή.

Είναι παντρεμένος ή έχει σχέση.

Δυστυχώς έπεσες σε μια από τις μεγαλύτερες παγίδες, αλλά που να το ήξερες. Πολλοί άντρες – και όχι μόνο- όταν βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις αρχίζουν να προβληματίζονται αν αρέσουν ακόμα. Και για να πάρουν την επιβεβαίωση ξεκινάνε ένα ερωτικό παιχνίδι με μια κοπέλα που τους έχει τραβήξει την προσοχή. Για να μην είσαι λοιπόν εσύ το θύμα, φρόντισε να προσέξεις από την αρχή κάποια σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι είναι σε σχέση.

Τρόμαξε.

Κάτι του είπες και τον φόβισες. Μήπως του έκανες από το πρώτο κιόλας βράδυ ερωτική εξομολόγηση; Οι άντρες συνήθως νιώθουν ότι θα εγκλωβιστούν όταν δεσμεύονται πολύ γρήγορα. Οπότε μη τον τρομάξεις γιατί είναι λογικό να εξαφανιστεί.

Δεν του άρεσε το σεξ.

Δεν φταις εσύ, απλά δεν είχατε χημεία στο κρεβάτι. Δεν ταιριάζουν όλοι οι με όλους και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, παρά να τον ξεχάσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram