Για όλους τους λάτρεις των θαλασσινών υπάρχει το Ουζερί «Ο Λαμπρούκος» :

Δημοσιεύθηκε 25 Μαΐου, 2021

Ο Λαμπρούκος, ψαροταβέρνα στην παραλία Νέας Λαμψάκου, κατάστημα 42 ολόκληρων ετών, έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας και έχει αγαπηθεί από όλους. Ουζάκι, ψαράκι, θαλασσινοί και νόστιμοι μεζέδες είναι αυτά που θα σου πάρουν το μυαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπό τη διοίκηση του κυρίου Χατζηπαυλίδη Ιωάννη, η ονομασία του μαγαζιού παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πριν πολλά χρόνια, όταν ο αείμνηστος Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε εκεί μαζί με την Μάρω Κοντού, το κατάστημα βρίσκονταν υπό αναζήτησή του ονόματος. Ο ίδιος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πρότεινε αυτό το όνομα κι έκτοτε καθιερώθηκε.

Τι περιλαμβάνει τώρα; Ό,τι τραβάει η όρεξη σας. Ψαρομεζέδες σε εξαιρετική μορφή βγαλμένους από τη σχάρα, το τηγάνι, την κατσαρόλα ή τον φούρνο! Αγαπημένα οστρακοειδή που μυρίζουν θάλασσα και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες γεύσεις.


Τιμήστε το ζουμερό καλαμάρι, τα αχνιστά μύδια και τις γαρίδες σαγανάκι. Συντροφιά σε όλα αυτά θα σας κάνουν το τσίπουρο, το ούζο ή το κρασί της επιλογής σας.

Απολαύστε καλό φαγητό σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον!

Παραλία Νέας Λαμψάκου

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22210-73886 & 6982052194

Facebook page:Ψαροταβερνα-Ουζερι “Ο Λαμπρουκος”

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram