Για φρέσκο ψάρι διάλεξε αυτά τα ιχθυοπωλεία!

Δημοσιεύθηκε 8 Ιανουαρίου, 2021

Το καλό και φρέσκο ψάρι θεωρείται αξία ανεκτίμητη. Μοναδική διατροφική επιλογή, γευστική ευχαρίστηση και φυσικά αγαπημένη συνήθεια. Για αυτό κι εμείς, βρήκαμε που μπορείτε να προμηθευτείτε τα καλύτερα.

Ρίξτε μια μάτια στα παρακάτω 2 ιχθυοπωλεία της πόλης μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ιχθυοπωλείο «Νικόλας» είναι συνώνυμο του καλού ψαριού εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια στη Χαλκίδα. Στους πάγκους του, ο Στασινάκης Νικόλας, διαθέτει ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά, με γεύση αυθεντική ώστε να φτάνουν πάντα τα καλύτερα στο πιάτο μας.

Η φρεσκάδα και η καθαριότητα, ξεχωρίζουν. Ο σκοπός τους είναι η άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, η άριστη ποιότητα και οι γεύσεις που θα ενθουσιάσουν. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ιχθύων μας εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.


Μέσα, λοιπόν, από μία μεγάλη γκάμα φρέσκων προϊόντων, μπορούν να μας εξασφαλίσουν ένα υγιεινό και πλούσιο γεύμα, ενώ παράλληλα οι τιμές τους αποδεικνύουν ότι το θαλασσινό τραπέζι χωράει στη διατροφή μας με πολύ λογικό κόστος.


Θα το βρείτε : Αρεθούσης 33, Χαλκίδα

Ώρες λειτουργίας : 07.00-16.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 22210-21363 & 6978320133

Facebook page: Ιχθυοπωλείο «Νικόλας»

Το «Ψαράδικο» με ιδιοκτήτη τον Διαμαντίδη Ιωσήφ στη Χαλκίδα, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ψαριών και θαλασσινών, ολόφρεσκη και προσεγμένη. Καθημερινά, γεμάτοι πάγκοι με όλους τους θησαυρούς της θάλασσας που έρχονται κατευθείαν από ντόπιους ψαράδες της περιοχής.


Το όνομα του συνδέεται εδώ και χρόνια με το ποιοτικό ψάρι. Καθημερινά, με σεβασμό στη φύση φέρνουν τα φρεσκότερα ψάρια για εμάς. Με αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν, μας οδηγούν κοντά στη θάλασσα και τα πιο φρέσκα προϊόντα της.


Εκεί, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το ψάρι σας, καθαρισμένο και άψογα φιλεταρισμένο καθώς και την επιλογή της κατ’οίκον διανομής από τις 07.00 έως τις 13.00 πάντα με εγγύηση και ποιότητα.


Θα το βρείτε : Χαϊνά 40, Χαλκίδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221112471

Ώρες διανομής : 07.00-13.00

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram