Ο George Clooney λέει ότι ο γάμος του με την Amal “άλλαξε τα πάντα”

Δημοσιεύθηκε 30 Νοεμβρίου, 2020

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με το CBS Sunday Morning για την προώθηση της νέας του ταινίας, The Midnight Sky, ο George Clooney μίλησε για τις θετικές αλλαγές στη ζωή του μετά τον γάμο του με την Amal.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να έχω την Amal στη ζωή μου άλλαξε τα πάντα για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που όλα όσα έκανε και όλα σχετικά με αυτήν ήταν απείρως πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο για μένα” σχολίασε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στη συνέχεια στον ερχομό των παιδιών τους, Alexander και Ella. “Και μετά είχαμε αυτά τα ‘χαζούλικα’. Είναι κάτι που σε γεμίζει πολύ και που σίγουρα δεν περίμενα να συμβεί”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τη σχέση του με την Amal. “Δεν μιλήσαμε ποτέ για γάμο όταν βγαίναμε”, αποκάλυψε, προσθέτοντας “της έκανα πρόταση εντελώς ξαφνικά, της πήρε πολύ ώρα για να πει ‘ναι’. Είχα γονατίσει για περίπου 20 λεπτά, τελικά είπα,” Κοίτα, θα μου φύγει ο γοφός”.

Ο 59χρονος ηθοποιός μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για τα δίδυμα παιδιά τους: “Δεν μιλήσαμε ποτέ για παιδιά, και μία μέρα λέμε,” Τι λες;” … Πηγαίνουμε στον γιατρό και κάνει τον υπέρηχο. “Έχεις ένα αγοράκι!” μάς λέει και σκέφτομαι, “Αγοράκι, φανταστικό! “Και υπάρχει άλλο ένα άλλο εκεί” συνεχίζει ο γιατρός. Και για ένα, μεγάλος ήμουν. Και ξαφνικά ήταν δύο”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram