Γεύσεις Δροσιάς : Το οπωροπαντοπωλείο με τα φρέσκα και εκλεκτά προϊόντα

Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου, 2021

Εδώ και 3 χρόνια έχει ανοίξει τις πόρτες του ένα ιδιαίτερο και με όλο ξεχωριστά είδη οπωροπαντοπωλείο, στη Δροσιά, που κέντρισε και κέρδισε το ενδιαφέρον μας με τα τόσο φρέσκα και τόσο προσεγμένα προϊόντα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Οι Γεύσεις Δροσιάς, λοιπόν,  διαθέτουν αυτό που λέμε τα πάντα. Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά εποχής που δε γίνεται να σου περάσουν απαρατήρητα, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από όσπρια και τοπικά προϊόντα από διάφορες ευρύτερες και κοντινές περιοχές!


Να μιλήσουμε για το κρασί, το τσίπουρο και το μέλι; Είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας. Παραδοσιακές χυλοπίτες, τραχανά και ελιές στην καλύτερη εκδοχή τους. Αυγά χωριάτικα, παραδοσιακά κουλουράκια και βότανα όλων των ειδών για ό,τι κι αν προτιμάς.


Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον χαλβά του Κοσμίδη, τα αποξηραμένα φρούτα όπως δαμάσκηνα και χουρμάδες, τα φυστίκια περιοχής τύπου Αιγίνης και φυσικά αγόρασε οπωσδήποτε τα χόρτα εποχής όπως σταμναγκάθι, ζοχούς και αλμυρίχι.

Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά 08.00-21.00 και με μεράκι, φροντίδα, σεβασμό στη ποιότητα στοχεύει στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών.


Το ντελίβερι του λειτουργεί από τις 08.00-21.00 σε περιοχές Κανήθου, Δροσιάς, Ξηρόβρυσης και όλες τις κοντινές.

Θα το βρείτε : Δροσιά Χαλκίδας

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2221099776 & 6982440063

Facebook page: Γεύσεις Δροσιάς

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram