Φώτης Ιωαννίδης : Γιόρτασε τα γενέθλια του με την Ελένη Βουλγαράκη

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2024

Φώτης Ιωαννίδης : Γιόρτασε τα γενέθλια του με την Ελένη Βουλγαράκη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό και τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού να διατηρούν σχέση. Και οι δύο προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό ίσχυε μέχρι χθες.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε την Τετάρτη τα γενέθλιά του. Ο άσος του Παναθηναϊκού έκλεισε τα 24 και τα γιόρτασε στο σπίτι του μαζί με φίλους του, όπως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Μισθοφόρος του Survivor δημοσίευσε φωτογραφία από την τούρτα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και έκανε mention την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία αναδημοσίευσε το Instagram Story στο δικό της προφίλ.

Δεν είναι σαφές αν η Ελένη Βουλγαράκη ήταν μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο σπίτι του Φώτη Ιωαννίδη. Αυτό, όμως, φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο. Ουσιαστικά με την αναδημοσίευση αυτής της φωτογραφίας επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον διεθνή επιθετικό. Είναι αυτό που λένε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

voulgarakigenethlia

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram