Δε φαντάζεσαι ποιο τραγούδι εκθρόνισε το Despacito από την κορυφή του YouTube

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2020

Το καλοκαίρι του 2017 ο καθένας το θυμάται για τον δικό του λόγο, όλοι μαζί όμως το θυμόμαστε για το πιο ωραίο, χορευτικό και καλοκαιρινό τραγούδι που κυκλοφόρησε ποτέ. Το Despacito του Louis Fonsi και του Daddy Yankee ήταν αυτό που ακούγαμε πάντα και παντού και χορεύαμε χωρίς να υπάρχει αύριο. Δεν υπάρχει στιγμή εκείνης της χρονιάς που να μην έχει συνδεθεί και να μην έχει ταυτιστεί με το τραγούδι αυτό.

Κι ενώ πιστεύαμε πως θα μείνει για πάντα το νούμερο ένα τραγούδι με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, συγκεκριμένα με 7.040.075.756 views, ήρθε ένα τραγούδι και το κομμάτι αυτό εκθρονίστηκε. Το Despacito ανέβηκε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα το 2016 και έγινε το αγαπημένο τραγούδι όλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εχθές όμως έχει πέσει από την κορυφή, με το τραγούδι που πήρε τη θέση του να μην το φαντάζεσαι για κανέναν λόγο. Όσο και να προσπαθήσεις να σκεφτείς, όσο και να στύψεις το μυαλό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το τραγούδι που εκθρόνισε το Despacito. Επειδή λοιπόν δεν θέλουμε να σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία, θα το πάρει το ποτάμι και θα σου πούμε πως το τραγούδι αυτό είναι το «Baby Shark».

Ναι, καλά διαβάζεις. Το «Baby Shark» έριξε από την πρώτη θέση το Despacito και το πέρασε κατά 12.270.276 εκατομμύρια views. Το παιδικό τραγούδι που αγάπησαν γονείς και παιδιά έχει πια 7.052.346.032 δις προβολές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram