Φανερά ενοχλημένη η Μενεγάκη : «Με ρωτάτε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα»

Δημοσιεύθηκε 13 Μαΐου, 2021

Σε πυρετό προετοιμασιών για την τηλεοπτική της επιστροφή βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη η οποία μετά από ένα χρόνο αποχής πρόκειται τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να επανέλθει μέσα από τη συχνότητα του Mega. Οι επισκέψεις της παρουσιάστριας στα γραφεία του Mega είναι σχεδόν καθημερινές με τους δημοσιογράφους να την περιμένουν απ’ έξω για μερικές δηλώσεις προκειμένου να αποσπάσουν κάποια επιπλέον πληροφορία για όσα ετοιμάζει.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε και πάλι στα γραφεία του Mega από τα οποία αποχώρησε λίγο πριν τις 19.00. Εκεί την περίμενε η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα ευγενική, στάθηκε για λίγο στην κάμερα προκειμένου να κάνει μερικές δηλώσεις αποκαλύπτοντας πως η εκπομπή της θα είναι μεσημέρι αλλά χωρίς να δίνει κάποια επιπλέον πληροφορία.
“Σας ευχαριστώ, είστε πολύ καλοί. Μόλις ξεκίνησα, όλα καλά, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Με ρωτάτε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα, αύριο θα έρθει ένας άλλος και θα μου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις. Μόλις ξεκίνησα, τώρα τον Μάιο ξεκίνησα να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω, να σκέφτομαι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα είμαι το μεσημέρι, κάτι παραπάνω δε το ξέρω γιατί αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι, δεν είναι δικό μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram