Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Light: «Ανύπαρκτος και άσχετος»

Δημοσιεύθηκε 1 Νοεμβρίου, 2023

Ξέσπασε κατά του Light ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τα σχόλια του τράπερ για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισα».

Ακούγοντας το συγκεκριμένο άσμα απο τη διαγωνιζόμενη στο Fame Story, Μαίρη, ο Light το σχολίασε ως απολίθωμα και πρόσθεσε πως ήταν πολύ «random» επιλογή για το 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σχόλια αυτά, όπως φαίνεται, ενόχλησαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Light ανύπαρκτο και άσχετο.

Τα σχόλια του Light που έκαναν έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Κατά τη διάρκεια του μουσικού ριάλιτι το βράδυ της Παρασκευής (27/10), ο τράπερ σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι έδωσαν στη διαγωνιζόμενη να πει το συγκεκριμένο τραγούδι των Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλλας Χασκίλ, καθώς το χαρακτήρισε «απολίθωμα».

Ο τράπερ διαφώνησε έντονα με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Αντώνη Ρέμο. «Την άλλη φορά να τη βάλουμε να πει ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο. Είναι 2023, αδερφέ, δεν μπορούσαμε να βάλουμε πιο random τραγούδι. Δεν ξέρω καν τι σημαίνει "Ντερμπεντέρισσα". Το 2023 ποιος τραγουδάει αυτό το τραγούδι;», είπε μεταξύ άλλων ο Light.

Έξαλλος με όσα άκουσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τον Light
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση στα όσα ακούστηκαν και είπε: «Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη την κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε, λοιπόν, και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλο στα βραβεία».

«Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους "καπελώσει" όλους και να μας λέει τι είναι “boring” με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης Ρέμος μένει ψύχραιμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους, μένει ήρεμος;», επισήμανε στη συνέχεια ο παρουσιαστής και μουσικός.

Μετά ήρθε το ξέσπασμά του, κατά το οποίο ανέφερε: «Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άσ' τα να παν' στο διάολο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου ότι είναι "boring"; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος. Kαι αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι Ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας των Εξαρχείων του Light;».

«Είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του. Είναι ανήθικο όλο αυτό», πρόσθεσε.

«"Έσβησε" την ελληνική μουσική. Είμαι ένας Έλληνας περήφανος για τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Σαββόπουλο, τον Μαρκόπουλο και τους καινούργιους καλλιτέχνες που είναι μάχιμοι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Ακόμη, διευκρίνισε πως παίρνει πίσω το «ροχάλα των Εξαρχείων», γιατί σέβεται την ιδεολογία των αναρχικών.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram