Έτσι υποδέχτηκαν οι διάσημοι το νέο έτος!

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2024

Νέο έτος, νέα χρονιά και όπως κάθε φορά  μπήκε πολλά υποσχόμενη και την υποδεχτήκαμε όλοι πιο αισιόδοξα, γεγονός που αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις των διασήμων.

Μιλώντας για τύχη, το έθιμο να βάζουμε ένα φλουρί μέσα στη βασιλόπιτα και να την κόβουμε με την αλλαγή του χρόνου, τήρησαν αρκετοί διάσημοι. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και 2 αγαπημένες μας celebrities, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Ευγενία Σαμαρά, όπου το 2024 φαίνεται να είναι η χρονιά τους, αφού κέρδισαν το φλουρί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασιλόπιτα δεν παρέλειψε να ετοιμάσει και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία σχολίασε ότι της βγήκε λίγο μικρή. Εκείνη τη μέρα ήταν λίγο άρρωστη, αλλά δεν την ένοιαξε, αφού αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη, όπως εξομολογήθηκε, ποζάροντας στον φακό με τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο

«Έλα λίγο έμεινε για το 2024. Φτιάξαμε τη βασιλόπιτα μας, μας βγήκε λίγο μικρή δεν βαριέσαι… Αγάπη να υπάρχει. Είμαι και λίγο κρυωμενη αλλά δεν βαριέσαι… Αγάπη να υπάρχει. Μπορεί να είναι τελικά πυτζαμα το πάρτυ απόψε αλλά δεν βαριέσαι αφού υπάρχει αγάπη. Καλή χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και τους δικούς μας ανθρώπους δίπλα μας», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.

IMG 1678

Τον έρωτά τους δεν μπόρεσαν να κρύψουν και η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, οι οποίοι μοιράστηκαν ένα παθιασμένο φιλί με φόντο το Σύνταγμα και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ενώ ηΔούκισσα Νομικού έδωσε το πρώτο φιλί του 2024 στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και υπογράμμισε πώς σε εκείνον θα ανήκει το πρώτο της φιλί, κάθε χρόνο.

IMG 1679
IMG 1680

Οικογενειακά βρήκε ο νέος χρόνος και την Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια και τον Γιώργο Καράβα με την Ραφαέλα Ψαρρού. Οι πρώτοι πόζαραν χαμογελαστοί, αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες τους στον φακό!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram