Έτσι θα βάψεις τα νύχια σου μόνη σου χωρίς να λερωθείς

Δημοσιεύθηκε 17 Ιουνίου, 2020

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί πως πρέπει να κόψεις τις πολλές σπατάλες και να κάνεις οικονομία, περιορίζοντας ακόμα και τις επισκέψεις σε κέντρα περιποίησης νυχιών; Μπορεί να μην το είχες καταφέρει ποτέ έως τώρα, όμως σίγουρα λόγω της κατάστασης στην μετά κορωνοϊού εποχή, έχεις αρχίσει να πιστεύεις πως το μανικιούρ και το πεντικιούρ στο σπίτι είναι μια καλή εναλλακτική.

Ώρα λοιπόν να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου! Χρησιμοποιώντας απλά βερνίκια και συνδυάζοντας διάφορα χρώματα που έχεις ήδη στο σπίτι, μπορείς να δημιουργήσεις και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα, τα πιο δημοφιλή nail designs που «κυκλοφορούν» στα social media αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, αν θέλεις να πετύχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθείς δύο tips, τα οποία θα σε γλιτώσουν από το μεγαλύτερο ίσως φόβο, που δεν είναι άλλος από το να βάψεις κατά λάθος την περιοχή του δέρματος γύρω από τα νύχια και να λερωθείς (κάτι που συμβαίνει κυρίως όταν προσπαθείς να βάψεις τα νύχια με το όχι και τόσο καλό σου χέρι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tip 1
Είναι σίγουρο πολύ πιο εύκολο στη θεωρία παρά στην πράξη, όμως η nail artist Sigourney Nuñez προτείνει το εξής για να διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη σταθερότητα των χεριών: Στερέωσε το λιγότερο καλό χέρι σε μια φλατ επιφάνεια όπως ένα τραπέζι, ώστε να μην μπορεί να γλιστρήσει καθόλου ο αγκώνας ή ο πήχης. Ακούμπησε το μικρό δάχτυλο στην επιφάνεια, κράτησε το πινέλο και άρχισε να βάφεις τα νύχια του άλλου χεριού.
2020 05 26 11 00 49 hand 900x676 1

Tip 2
Χρησιμοποίησε ένα liquid latex προϊόν. Πρόκειται για ένα gel το οποίο εφαρμόζεται γύρω από τα νύχια, πριν από το μανικιούρ ή το πεντικιούρ και προστατεύει το δέρμα από την ποσότητα του βερνικιού που μπορεί να ξεφύγει. Και αφαιρείται πανεύκολα!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram