Έτσι θα γλιτώσετε τη φαγούρα μετά το τσίμπημα των κουνουπιών

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2020

Τα κουνούπια είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα το καλοκαιριού και περισσότερο ενοχλητική είναι η φαγούρα που ακολουθεί μετά το τσίμπημα.

Ασπιρίνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιώστε μια ασπιρίνη μέσα σε λίγο νερό. Θέλετε να γίνει σαν πάστα. Απλώστε την πάνω στο τσίμπημα και θα σταματήσει αμέσως η φαγούρα.

Ζεστό κουτάλι

Ο πιο ασυνήθιστος τρόπος για να εξαφανίσετε τη φαγούρα και την κοκκινίλα από το τσίμπημα ενός κουνουπιού είναι να πάρετε ένα κουτάλι και να το αφήσετε κάτω από καυτό νερό για ένα λεπτό. Έπειτα πιέστε το ζεστό κουτάλι πάνω στο σημείο του τσιμπήματος και κρατήστε το εκεί για λίγο. Θα δείτε τον κνησμό και το φούσκωμα να μειώνονται αμέσως.

Λεμόνι

Πάρτε ένα λεμόνι από το ψυγείο και κόψτε το στη μέση. Βάλτε το κατευθείαν πάνω στο τσίμπημα και θα σταματήσετε με αυτόν τον τρόπο τη φαγούρα. Μιας και το λεμόνι είναι όξινο μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσοχή: Αν έχετε ξύσει προηγουμένως το σημείο, μην βάλετε λεμόνι. Θα το κάνετε ακόμα χειρότερο. Προτιμήστε μια από τις υπόλοιπες λύσεις.

 

Σε περίπτωση που γνωρίζετε κι εσείς κάποιον άλλο τρόπο μπορείτε να τον συμπληρώσετε στα σχόλια!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram