Έρχεται το Megaflix. Τι ακριβώς είναι;

Δημοσιεύθηκε 8 Μαρτίου, 2021

Νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό αναμένεται να θέσει εκ νέου το Mega. Το κανάλι που πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από πλειστηριασμό σχεδιάζει τη δική του υβριδική τηλεόραση.

Στα πρότυπα του Netflix και πρόσφατα σε ότι αφορά την Ελλάδα το ERTFlix, το μεγάλο κανάλι αναμένεται να μπει και σε αυτό το κομμάτι. Όπως αποκάλυψε το e-tetradio.gr, η εταιρεία Alter Ego, που έχει τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού από τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταθέσει αίτηση στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, προκειμένου να κατοχυρώσει υπέρ της το λογότυπο του Megaflix για κλάσεις που αφορούν -μεταξύ άλλων- την αναπαραγωγή εικόνας και ήχου, και την παραγωγή και εκμίσθωση-διάθεση πάσης φύσεως οπτικοακουστικών έργων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αίτηση έγινε δεκτή και πλέον μετράμε αντίστροφα για τον σχεδιασμό, την δημιουργία και την παρουσίαση της δικής του υβριδικής πλατφόρμας.

Μένει να δούμε ποια κομμάτια της πλούσιας ταινιοθήκης του καναλιού θα μπουν στη νέα πλατφόρμα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νομοθεσία το κανάλι πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους εκάστοτε δημιουργούς προκειμένου να προβάλλει τις σειρές τους.

Ενδιαφέρον θα έχει αν μπει στην πλατφόρμα και πρωτότυπο περιεχόμενο. Σημειώνεται ότι το Mega θα μπει δυνατά στο κομμάτι της μυθοπλασίας από τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram