Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Δημοσιεύθηκε 15 Ιουνίου, 2020

Ο Στέργιος Μικορύτσικος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τηλεόραση.

«Πολλοί λείπουν από την τηλεόραση και μου φαίνεται πως, ναι, λείπει και ο πατέρας. Τώρα αν δεν του λείπει του ίδιου μάλλον δεν θα λείπει και στην τηλεόραση» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ενδεχομένως, εάν το ήθελε και υπήρχε ένας καλός ρόλος, να ήθελα να δω τον πατέρα μου στο Big Brother. Δεν ξέρω κιόλας τι συζητήσεις έχει κάνει. Γιατί έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις. Αν είναι, όμως, κάτι ωραίο που του κάνει, ναι, βεβαίως και θα μου φαινόταν πάρα πολύ ωραίο. Φτάνει να είναι κάτι που του κάνει και να θελήσει πραγματικά να το κάνει. Στο παρελθόν είχε κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν του έκαναν. Αρκετές. Και καλώς έπραξε προφανώς αλλά τώρα υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία τα σκέφτεται σοβαρά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω για τι ακριβώς πρότζεκτ πρόκειται αλλά κάνει κάποιες κουβέντες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες», συμπλήρωσε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αναμένουμε...

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram