Επιλογές Μαρίνα Τόλου : Υπέροχες δημιουργίες για όλες τις σημαντικές σας στιγμές

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουαρίου, 2021

Στον υπέροχο κόσμο της Μαρίνας Τόλου και των Επιλογών της, βρήκαμε μοναδικές δημιουργίες για όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Χειροποίητες δημιουργίες για την βάπτιση, τα νεογέννητα, τη διακόσμηση ενός βρεφικού και παιδικού δωματίου αλλά και πολλά χειροποίητα δώρα.


Η επίσκεψη σας στη σελίδα της ή στο κατάστημα της στην οδό Κανάρη 12, στη Λάρισα θα σας εντυπωσιάσει. Παράλληλα με την πολυετή εμπειρία της στο wedding planner και την αξιόλογη ομάδα της προσφέρει ξεχωριστή και ολοκληρωμένη οργάνωση στο γάμο σας. Με τον ίδιο ζήλο οργανώνει τη Βάπτιση του παιδιού σας, το πάρτι γενεθλίων του και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση της ζωής σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώρα χειροποίητα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι μπορούν να συνοδέψουν την κάθε περίσταση. Δώρα γάμου, γέννησης, βάπτισης, γενεθλίων, αναμνηστικά δώρα και δώρα διακόσμησης.


Τα χειροποίητα βαφτιστικά ρούχα και ό,τι άλλο χρειάζεται να πλαισιώνει μια βάφτιση ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την αρμονία τους.


Μια μεγάλη γκάμα που συνεχώς εξελίσσεται στοχεύοντας στην υψηλή αισθητική στα προϊόντα της και την άριστη παροχή υπηρεσιών!

Θα το βρείτε : Κανάρη 12, Λάρισα

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6945066420 & 2413007240

Facebook page: Επιλογές Μαρίνα Τόλου

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram